Ukljućivanje i isključivanje Autocomplete opcije "Outolook Express"-a

 

Opcija Autocomplete vam skraćuje vreme i ubrzava proces pisanja poruke time što automatski dopunjava E-mail adresu primaoca, pre nego što ste je ukucali do kraja. U svakom slučaju ako je ne želite (na primer da vaše kolege ili prijatelji ne bi mogli da saznaju određenu adresu pritiskanjem svih dugmića za redom i čekanjem automatskog popunjavanja) ovu opciju možete da isključite veoma jednostavno. kliknite na Tools>Options, pa pređite na Send i isključite Automatically complete e–mail addresses when composing. 

Dakle: 1.)Tools>Options>Send 

                 2.)Isključite Automatically complete e–mail addresses when composing

 

Na kraju preporuka od autora: koristite Outlook Express samo ako morate ili ako vam je prirastao ka srcu. On jeste lep, lak za korišćenje, ali preko njega se prenosi najveći broj virusa, ima veliki broj grešaka... Postoji sijaset drugih odličnih programa kao što su Eudora ili The Bat!. Ukoliko niste postali zavisni od Outlooka pređite na ove programe dok još nije kasno.

 

Nazad

 


***Home *** Windows XP Professional i Home Edition*** Kako ga nabaviti *** Tehnička podrška *** Downloads *** Windows Update *** Kontakt ***